Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

RTL Magyarország

Új cápával indul a Cápák között harmadik évada

Fehér Gyulát Lakatos István, a Bravogroup Holding ügyvezetője váltja majd.

Február 25-én rajtol a Cápák között harmadik évada az RTL Klubon, adta hírül a csatorna hétfő délelőtt. Az üzleti showműsorban Fehér Gyula, a Ustream videostreamelő oldal alapítója helyére új cápa kerül, Lakatos István, a Bravogroup Holding ügyvezetője személyében. A Bravogroup Holding feltűnt a Forbes decemberben megjelent, a 100 legértékesebb magyar céget ismertető listáján is:

A műanyag a legjobb – 10 erős állítás a cápától, Balogh Leventétől

11,9 milliárd forintos becsült értékével az 56. legértékesebb magyar cég az irodai és IT-szolgáltatásokkal, kereskedelemmel, energetikával foglalkozó csoport.

(Lakatos Istvánról 2017 júniusában írtunk hosszú portrét.)

A műsort továbbra is Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu vezeti majd, a többi cápa személye sem változik: a műsorban pitchelő vállalkozók Tomán Szabina, a magyarországi Tomán Diet tulajdonosa, Balogh Levente, a Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnöke, Balogh Péter angyalbefektető és Moldován András Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa befektetéséért harcolnak majd.

Moldován András cápa: Miért lennék kíméletes? A pénzemet akarják! Ennél már csak az lenne több, ha a feleségemet akarnák!

A műsorba felkért magyar vállalkozók a saját pénzüket kockáztatják befektetőként: az üzleti show lényege, hogy (leendő) vállalkozók néhány percben összefoglalják, miről szól a vállalkozásuk/ötletük, a befektetők pedig eldönthetik, beszállnak-e.

A műsor alapja az angol Dragon’s Den: az eredeti verzió 2005-ben indult, azóta több mint 40 országban látható. Magyarországon az első két évadban összesen több mint félmilliárd forint értékben fektettek be a cápák.

Balogh Petya túlnyerte magát, meglepetésmentor lett a vége – bemutatjuk a Cápák között egyik első üzletének részleteit

Borítókép: RTL Magyarország


Oszd meg!