Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Új alapot indít az egyik legsikeresebb magyar kockázati tőkealap-kezelő

Miközben az állam is bőkezűen önti a pénzt a hazai startuppiacra, a több, nemzetközi szinten is jelentős exitet maga mögött tudó alapkezelő, az Euroventures is új alapot indít. 

A legfrissebb Forbes már az újságárusoknál! 

cover_june_2017

A Forbes legfrissebb, nyomtatott kiadásában össszeállítottunk egy nagyobb anyagot a hazai startuphelyzetről (Startupjelentés 2017). Tánczos Péter, a Jeremie-programban is nyertes alapkezelő, a Euroventures igazgatója elmondta, az év második felében új alappal indulnak a piacon.

„A mi következő alapunk, az Euroventures V is kész korai fejlődési szakaszban lévő, technológiai hátterű, nagy nemzetközi potenciállal rendelkező vállalkozásokat finanszírozni, akár több millió eurós nagyságrendben is. Az alapunk várhatóan az év második felében indul, és kezdi meg a folyósításokat” – árulta el a szakember.

A Euroventures – többek között – olyan cégekbe fektetett, mint a BlaBlaCar által felvásárolt AutoHop, a szintén sikeresen exiten túllévő MediMass (az onkokés vagy iKnife fejlesztője), az IND vagy a SequenceIQ.

 


Oszd meg!