Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kép: Facebook / President Donald J. Trump

Trump: Négy év múlva találkozunk

Konkrét bejelentés még nem történt, de nagyon úgy tűnik, hogy Trump komolyan gondolkozik a 2024-es újrainduláson. Egyelőre még a mostani vereségét sem ismerte el.

Az eddigi legnyilvánvalóbb jelét adta Donald Trump amerikai elnök annak, hogy ismét elindulna az elnöki posztért 2024-ben. A Fehér Ház keddi karácsonyi partijának résztvevőinek ugyanis azt mondta, ha kudarcot vallanak az idei választás eredmények megfordítására tett erőfeszítései, négy év múlva visszatér majd, írja a Forbes.com. (Trump továbbra is állítja, hogy választási csalás történt, legutóbb nagyjából 40 perce írt erről Twitteren.)

„Csodálatos négy év volt”, mondta Trump (nagyrészt maszkot nem viselő) közönségének a bulin, majd megismételte a választási csalással kapcsolatos állításait. Ezután azt mondta: „Megpróbálkozunk az újabb négy évvel. Ha nem sikerül, négy év múlva találkozunk.”

Trump kijelentése megerősíti azokat a novemberi híreket, melyek szerint várható, hogy újra megpályázza az elnöki posztot négy év múlva.

Borítókép: Facebook / President Donald J. Trump
Oszd meg!