Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Többszázezres költséget enged el a legnagyobb magyar flottakövető cég

Mostantól induló költség nélkül, fix havidíj ellenében is igénybe vehetők a magyar Webeye szolgáltatásai – írja a Forbes.hu-hoz eljuttatott közleményében a társaság.

Egyre több autón vagy kamionon lehet látni a magyar cég logóját, ami nem véletlen: a Webeye Magyarország legnagyobb flottakövető cége, történetüket tavaly áprilisban írtuk meg a magazin nyomtott kiadásában. Az alapítók akkor arról meséltek nekünk, hogy magyar multit akarnak építeni és tőzsdére mennének.

A most bevezetett Telematics-as-service (telematika, mint szolgáltatás) stratégia lényege, hogy az új díjcsomagok esetén nincs induló költség, azaz az ügyfelek egy meghatározott havidíj ellenében férnek hozzá mindahhoz, amit a Webeye nyújt.

Korábban ez nem így volt: ahhoz, hogy a cég műholdas rendszereit igénybe lehessen venni, meg kellett vásárolni azokat a technikai eszközöket, amik lehetővé tették a Webeye-féle telematikát.

Ezek költsége a cég szerint korábban sokakat távol tartott attól, hogy ügyfelekké váljanak, járművenként akár 200 ezer forintba is kerülhettek a szükséges kütyük.

Az új díjcsomagokkal nemcsak a technika költségei, de a javítások ára is a Webeye-ra száll, mert a cég teljes garanciát vállal a rendszereire. Mint írják: „A korábbi, 24 hónapos eszközgaranciát az új díjcsomagokban egy folyamatos, a szolgáltatási szerződés idejére érvényes csere- és javításigarancia váltja fel, amely a szolgáltatás teljes futamideje alatt sok fejfájástól szabadítja meg a vállalati döntéshozókat.”

Borítókép: a Webeye alapító csapata. Balról jobbra: Németh Pál ügyvezető, Németh, Tibor alapító, Tóth Levente, kereskedelmi igazgató. Fotó: Forbes archív / Orbital Strangers

Oszd meg!