Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Tengerkék csúszdán a recepcióra, metróval a tárgyalóba – a legmenőbb magyar irodák között barangolhatsz

Tizedik alkalommal rendezik meg az Év Irodája versenyt, amit idén októberben 9 napos irodatér fesztivál és iroda-belsőépítészeti kiállítás is kísér.

Az Év Irodája verseny elindulásának 10. évfordulója alkalmából októberben egy 9 napos programsorozatot hívnak életre a szervezők Office Week néven. A rendezvény csúcspontja az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti kiállítás lesz, belsőépítészek, tervezők, kivitelezők által alkotott különleges irodákban sétálhatnak majd a látogatók.

Fotók: Ingatlan.com

Fotók: Ingatlan.com

Az ingatlan.com csoport idén 10. alkalommal rendezi meg Az Év Irodája versenyt. „A 2009-ben indult válság közepén rendeztük meg az első Év Irodája Versenyt, amit sokan nem értettek, hiszen abban az időben a cégek inkább visszafogták a beruházásokat és költéseket. Ma viszont a jó gazdasági teljesítmény és az általános béremelkedés miatt már kevés cég teheti meg, hogy nem tesz meg mindent a legjobb dolgozóik megtartásáért. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze az inspiráló és támogató irodai környezet kialakítása lett” – mondta el Kalmár Zoltán, a verseny alapítója.

Egy másik pályamű // Ingatlan.com

 

A szervezők azt tapasztalták, hogy az elmúlt években egyre több vállalat számára lett kiemelkedően fontos a munkavállalói elégedettséget növelő irodai környezet.

Szinte csodafegyver a vállalatok kezében, hiszen a legjobb szakembereket egy emberközpontú, igényes irodával sikeresebben tudják magukhoz csábítani.

Idén ezért Az Év Irodája verseny mellett októberben kerül sor az Office Week 9 napos irodatér fesztiválra és az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti  kiállításra is, amelyek kiemelt szakmai partnere a Design Hét Budapest. A szervezők célja, hogy egymásra találjanak azok, akik megálmodják, akik építik, akik berendezik és akik használják az irodákat.

Az Office Weeket október 14-22. között tartják, itt a valóságban is meg lehet majd nézni az elmúlt 10 év díjnyertes irodáit. A látogatók ezen felül jógázhatnak egy irodaház tetején a naplementében, meghallgathatják a hazai díjnyertes tervezők történeteit egy-egy izgalmas workshopon, körbejárhatják a legmenőbb belsőépítészeti kiállításokat az OfficeXPO-n, vagy kipróbálhatják a legújabb irodai techkütyüket.

 

"Az első marketingesünktől azt kértem, hogy küldjön nekem egy titkosított levelet. Két nap alatt sem sikerült neki."