Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kép: Horizon Developments

Így néz majd ki a Szervita téri luxusirodaház, és már az is megvan, ki állja a költségeit

A UniCredit finanszírozza azt a luxusirodaházat, ami a Szervita tér 8. szám alatt épül, jelentette be a fejlesztő Horizon Development. A tervek szerint 2020-tól lehet majd igénybe venni az épület szolgáltatásait, igaz, az egész komplexumot egyetlen vállalat bérli ki.

A 14 900 négyzetméter alapterületű Szervita Square Building 4 emeletnyi irodaterületét (8500 négyzetmétert) a SPACES nevű, irodák bérbeadásával foglalkozó cég kezében lesz, ami eddig nem volt jelen Magyarországon.

Kép: Horizon Developments

Kép: Horizon Developments

A hétemeletes épület földszintjén, mezzaninján és -1-es szintjén kiskereskedelmi szolgáltatások kapnak helyet, az 1., 2., 3. és 4. emelet a SPACES felségterülete lesz, míg

az 5. és 6. emeleten luxuslakásokat alakítanak ki.

A -2, -3, -4 és -5 mélygarázsszintek mind a lakosság, mind a ház bérlői és tulajdonosai számára parkolási lehetőséget biztosítanak majd – írja a fejlesztő cég közleményében.

Kép: Horizon Developments

A projekt tulajdonosa az SZ8 Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap, ami a UniCredittel kötött finanszírozási együttműködést. A közlemény nem tér ki az összegre, Pető Gábor, az UniCredit Bank Hungary Zrt. ingatlanfinanszírozási igazgatója azonban kiemelte, hogy ez már a harmadik közös projektjük a Horizonnal.

A tervek szerint az épület 2020-ra készül el.

Magyar fejlesztők irodaháza cserélt gazdát: újabb nagy üzlet köttetett a budapesti ingatlanpiacon

 

Oszd meg!