Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Összefog a GreenGo és az Elmű-Émász, gyorstöltővel és új környékkel bővül a lefedettség

Az autómegosztás-szolgáltató és az energiavállalat együttműködésével már Újpestre is el lehet jutni a GreenGóval.

A GreenGo a szolgáltatási területén kívül, a Megyeri úti Elmű-Émász telep környékét is kiszolgálja mostantól, ott pedig kifejezetten a flottát ellátó gyorstöltőt telepített az energiaszolgáltató – írja közleményében a magyar carsharing-szolgáltató. Az együttműködés eredményeként a GreenGo szolgáltatása nem csak az Elmű-Émász dolgozóinak, hanem a környéken élő magánfelhasználók számára is elérhetővé válik.

A két vállalat már a GreenGo indulása óta kooperál, Michaletzky Bálint ügyvezető kiemelte, hogy az Elművel való partnerség példaként is szolgál a többi vállalati partnerének abban, hogy a Greengo rugalmas, és ha a feltételekben megtalálják a közös előnyöket, akkor ki tudnak mozdulni a jelenlegi szolgáltatási területen kívülre is.

Jászay Tamás, az Elmű-Émász vállalatfejlesztési igazgatója szerint így azon túl, hogy a vállalat bővítette a saját dolgozói számára a mobilitási palettát, még több tapasztalatot tud gyűjteni az elektromos autózásról, amit be tudnak építeni a csoport e-mobilitási stratégiájába.

A GreenGo legutóbb 2018 októberében bővült: először 270-re, majd év végéig 300 autóra növelte az elérhető kocsik számát, ezzel párhuzamosan újabb zónákat adott a szolgáltatási területhez: a XI. kerületben Gazdagrét, a teljes XIII. kerület, a IV. kerület egy része, a II. kerületben a Kapy útig lehet az autókat elérni, amihez most még hozzájön Újpesten a Megyeri út környéke.

Bálint hozott még GreenGo autókat Budapestre, nagyobb lett a lefedettség is

Oszd meg!