Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Olykor még Michelisz Norbert is elveti a sulykot

A magyar autósport első világbajnoki érmese nem csak a versenypályán szereti a kockázatot. 

Megjelent a márciusi Forbes, címlapon Michelisz Norbert, a versenyző, a vállalkozó és a kapitány. Összeállítottuk ismét a legértékesebb magyar sportolók listáját és a lapban olvasható egy nagy portré a friss olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándorról is. 

Michelisz Norbert nem csak a legértékesebb férfisportoló lett idei listánkon, de a többi között kiderült róla, hogy szimulátorgyártó céget alapított Spa-Franchorchamps-ban, százezer eurós nagyságrendet kockáztatott saját csapata, a M1RA megalapításakor, és szabadidejében előszeretettel online tőzsdézik.

“Engem a kockázatkezelés érdekel nagyon” – állítja.

Persze olykor ő is elveti a sulykot: tavaly például, a túraautó szezon elején alaposan túlvállalta magát, és érdekes következtetést vont le az esetből. Hogy mit, és hogy mekkora értéket képvisel most ő maga szponzorációs szempontból a nemzetközi piacon, arról is írtunk a márciusi Forbes-ban. Eláruljuk azt is, mit gondol Michelisz Norbi az autóversenyzés és a közúti autózás jövőjéről, na meg az adócsalókról.

Részletek a márciusi Forbes-ban! Itt belelapozhatsz! 

Borítókép: Krasznai Zoltán

Oszd meg!