Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Vendler Balázs / Games for Business / Fotó: Orbital Strangers

Nemzetközi cég vásárolta be magát egy pécsi startupba

Mindössze három éve vágott bele a különböző tanulási technológiák fejlesztésébe a pécsi Games for Business, az Edupro Group meglátta bennük a fantáziát.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Games for Business, írja a pécsi startup a Facebook-oldalán. A tanulási folyamatok és technológiák vizsgálatával, illetve fejlesztésével foglalkozó csapat

augusztus 22-tól a nemzetközi oktatási csoport, az Edupro Group részeként folytatja útját, miután előbbi többségi tulajdonosi részesedést szerzett a startupban.

A Games for Business a posztban azt írja, a kollaborációtól újabb piacok elérését és a nagyobb növekedésre való lehetőséget remélik. Az Edupro Group számos európai országban jelen van, több mint 800 főt foglalkoztat.

 

A Games for Business olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a brit BP, a Coca-Cola, a Generali vagy a Deutsche Bahn. A startupról és annak vezetőjéről, Vendler Balázsról a Forbes 2015. júniusi számában írtunk.

Borítókép: Orbital Strangers Archív

A világ második legnagyobb szállítmányozóvállalata szerződött le a pécsi Games for Business csapatával

Mi kell egy startuphoz? Sok bukás és három ember: a vizionárius, az értékesítő és a földhöz ragadt

 

Megtanulhatsz néhány vállalkozói készséget, de a vállalkozói attitűdöt nem lehet megtanulni.