Nettó 8 óra, és menj haza játszani!

Csanády István szembe megy az árral. Van egy 30 fős startupja, amely most kapott 2 milliárd forint befektetést, nem is akárhonnan, hanem a Revolut és a Spotify egykori befektetőitől. Alkalmazásuk, […]

Bővebben

Vendler Balázs / Games for Business / Fotó: Orbital Strangers

Nemzetközi cég vásárolta be magát egy pécsi startupba

Mindössze három éve vágott bele a különböző tanulási technológiák fejlesztésébe a pécsi Games for Business, az Edupro Group meglátta bennük a fantáziát.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Games for Business, írja a pécsi startup a Facebook-oldalán. A tanulási folyamatok és technológiák vizsgálatával, illetve fejlesztésével foglalkozó csapat

augusztus 22-tól a nemzetközi oktatási csoport, az Edupro Group részeként folytatja útját, miután előbbi többségi tulajdonosi részesedést szerzett a startupban.

A Games for Business a posztban azt írja, a kollaborációtól újabb piacok elérését és a nagyobb növekedésre való lehetőséget remélik. Az Edupro Group számos európai országban jelen van, több mint 800 főt foglalkoztat.

 

A Games for Business olyan cégekkel dolgozik együtt, mint a brit BP, a Coca-Cola, a Generali vagy a Deutsche Bahn. A startupról és annak vezetőjéről, Vendler Balázsról a Forbes 2015. júniusi számában írtunk.

Borítókép: Orbital Strangers Archív

A világ második legnagyobb szállítmányozóvállalata szerződött le a pécsi Games for Business csapatával

Mi kell egy startuphoz? Sok bukás és három ember: a vizionárius, az értékesítő és a földhöz ragadt

 

"Az üzlet üzleti része sosem érdekelt igazán"

Hugh Hefner, a Playboy magazin alapítója