Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A világ második legnagyobb szállítmányozóvállalata szerződött le a pécsi Games for Business csapatával

2019 márciusában kapott a pécsi székhelyű vállalkozás meghívást a világ második legnagyobb szállítmányozási vállalata, a Deutsche Bahn által szervezett „DB MindBox” nevű technológiai versenyre.

Közleményükben a csapat azt írja: a verseny fő témája, azaz a kihívás az volt, hogy milyen HR technológiai megoldással tudják a pályázók támogatni a Deutsche Bahn hatékonyabb működését onboarding (a vállalathoz újonnan belépő kollégák betanítása illetve a szervezetbe való megfelelő integrálása) területen.

„A HR technológiai kategóriában, több mint 80 nemzetközi cég közül válogattak be minket a rövidlistára, ami azt jelentette, hogy május 22-én személyesen kellett prezentálnunk az elképzeléseinket Berlinben, az erre az alkalomra szervezett szakmai rendezvényen.” – mondja Vendler Balázs, a Games for Business alapítója és ügyvezetője.

A cég megnyerte a kategóriát, amiben indult.

Nagyvállalati HR-projekteket fogunk játékosítani, és pont

 

„Maradandó élmény volt ilyen közegben előadni a látásmódunkat és megoldásunkat. Az onboarding területe szinte minden cégnél komoly kihívást jelent napjainkban, ráadásul egy ilyen nagyvállalatnál elkerülhetetlen, hogy hatékony, élményteli és a munkavállalók bevonódását támogató formában tegyék ezt meg. Az általunk tett javaslat ennek megvalósítására ad lehetőséget.” – tette hozzá a Filák Péter, a cég üzletfejlesztési vezetője.

A közleményben azt írják, a győzelem 25 000 Eurós díjjal jár, de ami ennél sokkal fontosabb, az az, hogy a győztessel szerződést is köt a Deutsche Bahn az adott területre.

„Nagyon izgalmasnak találtuk ezt a megmérettetést és komoly üzleti lehetőséget is láttunk benne, hiszen cégünknél egyértelműen a nemzetközi terjeszkedés van évek óta a fókuszban. Az ilyen irányú terveink tekintetében a német piacra való betörés is abszolút kitűzött cél. Ez a győzelem is csak megerősít minket abban a hitben, hogy egyedi megoldásunkra a világ bármely táján szükség van és helyt tud állni akármilyen megmérettetésben.” – nyilatkozta Szalai Miklós, a cég fejlesztési vezetője.

 

 

Oszd meg!