Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Nehéz embernek tartanak, mert hamar elküldök bárkit a francba

Gergely Károly alapítása óta vezeti a Fundamenta-Lakáskasszát. Idén átadja a stafétát.

Édesanyja kétszer is érte ment Krétára, hogy hagyja abba a semmittevést – a nyolcvanas években épp Németországban ügyvédkedő Gergely Károly vakációzni ment a szigetre, aztán ott ragadt egy német lánnyal. A Fundamenta-Lakáskassza alapítója nem egy könnyű ember, mégsem mondanak rosszat róla azok, akik ismerik- derül ki Ács Gábor cikkéből a januári Forbesban.

dscf8902

Fotó: The orbital Stangers Project

„Kiszámíthatatlan, meg kellett tanuljuk, hogy a kedvének megfelelően beszéljünk, vagy épp egyáltalán ne beszéljünk vele”- mondták.

A menedzsment-szakirodalom szerint hét-nyolc évente váltani kell a vezetőségen, ehhez képest Gergely Károly és csapata az első pillanattól kezdve viszik a céget.  A Fundamenta-Lakáskassza minden évben hozta a célszámait, de mi lesz most, hogy itt az idő a stafétaátadásra? Mit gondolnak róla az OTP-ben? Olvasd el a januári Forbesban!

Oszd meg!