A Forbes-címlapos, aki Trumppal szelfizik

Kapitány István a Forbes címlapján mosolyog. Kapitány István a Fehér Házban, Trumppal szelfizik (és mosolyog). De kicsoda Kapitány István? Annak ellenére, hogy aligha van nála magasabb pozícióban dolgozó magyar menedzser […]

Bővebben

Design Terminal

Négy új partnervállalattal dolgozik együtt mostantól a Design Terminál

A Design Terminál a mentorprogramjának záró eseményén, a január 31-i Demo Day-en jelentette be új együttműködő partnereit. A Design Terminál célja, hogy tehetséggondozó programjaival hidat képezzen vállalatok és startupok között.

A szervezet első üzleti együttműködése 2017-ben indult a Mol Csoporttal. A Mol startup programjára nemrég zárult le a jelentkezés, 22 országból érdeklődtek innovatív vállalkozások, áll a szervezet közleményében.

Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál vezetője a január 31-i Demo Day-en bejelentette, hogy további négy meghatározó nagyvállalattal bővül ügyfeleik listája,

2018-tól az E.ON, a BlackRock, a Knorr-Bremse és az Union Biztosító is velük dolgozik. Ezek a cégek mostantól saját tehetségprogrammal keresik majd a stratégiájukhoz illeszkedő startupokat.

Böszörményi-Nagy Gergellyel tavaly mi is beszélgettünk, a vele készült interjú itt olvasható.

Címlapfotó: Design Terminál

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő