Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Messi már nem a Barcelona játékosa

Az argentin sztár szerződése lejárt, egyelőre Brazíliában van a Copa Américán. 2001 óta volt a katalánok játékosa, hivatalosan mától szabadon igazolható. 

Ahogy arról tegnap írtunk, az FC Barcelona és az argentin válogatott sztárjának szerződése június végén a végéhez érkezett, azóta kiderült: nem hosszabbította meg június 30-án lejáró szerződését profi karrierje egyetlen klubjával, így mától szabadon igazolható. A tegnapig érvényben lévő szerződése alapján 700 millió euró lett voln a kivásárlási ára. Hivatalosan máról Messi nem a Barcelona játékosa, hiszen szerződése lejárt. 

Itt a Forbes friss sportlistája: ilyen még nem volt az élen

A spanyol lapok szerint a klub elnöke, Laporta az elmúlt napokban tárgyalt a játékos apjával, Jorge Messivel, aki fia ügynöke is egyben.

Nem tűnik megoldhatatlannak a helyzet, de az biztos, hogy Messi alkupozíciója jelentősen javult azzal, hogy nem írta alá az új szerződését.

A márciusban újra választott Barca-elnök Laporta legfontosabb választási ígérete az volt, hogy Messit a csapatnál tartja azok után, hogy tavaly nyáron közel volt hozzá, hogy távozzon. 

 

Oszd meg!