Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Médiadivízióval erősítenek Hosszú Katinkáék

Bővül az Iron Corporation portfóliója, profi tévéssel folytatják.

Az Iron Network létrejöttét az úszónő a közösségi médiában jelentette be.

 

„Az új osztály élére egy tapasztalt szakemberre volt szükségünk, akinek ismerjük a munkáit, akivel hasonlóképpen gondolkodunk, és akivel korábban személyes kapcsolatunk is volt. Jelöltünk a Sport TV műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba volt, aki hosszas beszélgetések után igent mondott, így 12 év után elhagyja előző munkahelyét, Magyarország első tematikus sportcsatornáját, hogy az Iron csapathoz csatlakozzon. Amellett, hogy Csaba számos rangos sporteseményt közvetített, az elmúlt években hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon.”

 

A modell amúgy nem példa nélküli itthon, más sportvállalkozás is rendelkezik komoly tartalomgyártó divízióval. Így például a sikeres sorozatvállalkozóból ralliversenyzőnek állt Szalay Balázs cége, ahol a versenyév büdzséjének egy komoly része származik abból, hogy saját stábjuk videós összefoglalókat készít a versenyekről – így a Dakar ralliról is például – és ezeket értékesíti aztán a médiapiacon.

Katinka az elmúlt három évben mindig első helyen végzett a Forbes legértékesebb magyar sportolókat listázó összeállításában, férjével, Shane Tusuppal közös cégük, az Iron Corporation tavaly 86 milliós árbevételt ért el.

 

 

Oszd meg!