Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Forrás: Tesla.com

Már tesztvezetőket vár a Tesla Budapesten – márkaboltot nyitnak Magyarországon

Budapestre jön a Tesla – nem Twitteren és nem az alapító milliárdos, Elon Musk jelentette be, hanem az amerikai cég honlapján jelent meg egy magyar nyelvű közlemény. 

“2019 tavaszától Magyarországon is testközelből ismerkedhet meg a Tesla modellekkel! Az Universal Leasing Kft. Tesla értékesítési és átadási pontot nyit Budapesten” – szúrta ki a hvg.hu, hogy a Tesla hivatalos oldalán megjelent ez a magyar nyelvű közlemény.

A 2011-ben bejegyzett Universal Leasing Kft.-t, és kiderült, hogy a budapesti Tesla-szalon a magyar cég tulajdonát fogja képezni, a hátteret pedig a Németországot, Ausztriát és Svájcot lefedő Tesla DACH biztosítja.

A Model S és Model X esetében már most teljes európai készlet hozzáféréssel rendelkező hazai képviselet nemcsak az új, hanem a már korábban leadott Tesla-rendelések teljesítésében is segítséget kíván nyújtani az ügyfeleknek.

Az első magyar Tesla-átadópontot Budapesten a Petőfi híd pesti hídfőjének közelében alakítják ki, és jó esély van arra, hogy a szalon mellett a későbbiekben szerviz is nyílik majd (a cég a Lechner Ödön fasorra van bejegyezve). Utóbbi megnyitásáig továbbra is Ausztriában van lehetőség a hazai Teslák szervizelésére – írja a hvg.hu.

Elon Musk: félmillió Teslát fogunk idén gyártani! Megint Musk: jó, mégsem

Oszd meg!