Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Megválik az egyik luxusingatlanjától Elon Musk, ennyibe kerül

Egy felülnézetből  űrhajóra hasonlító, kütyükkel felszerelt brentwoodi házat  kínál megvételre potom 4,5 millió dollárért a Tesla és a Space X vezére, Elon Musk – szúrta ki az amerikai Forbes.

Az ingatlant Musk és korábbi felesége, Talulah Riley még 2014-ben vásárolta 3,6 millió dollárért, most pedig majdnem egymillió dollárral drágábban hirdetik egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó vállalattal.

Fotók: Forbes.com / Hilton & Hyland

A házban négy hálószoba és három fürdő található. Az épület kertjét sövényfal védi a kíváncsi szemektől, belül rengeteg az üvegfelület, sok a természetes fény. A legnagyobb hálószobának saját kijárata van az udvarra, az udvarnak meg van egy saját medencéje. A ház már az okosotthonok kategóriájába sorolható, telefonról vezérelhető a világítás, a biztonsági rendszerek és a függönyök is.

Mondjuk azt nem tudjuk, hogy a hírhedten munkamániás Musk mennyi időt töltött itt, mert ezen kívül még van neki jópár lakása Kaliforniában (már ha egyáltalán hazamegy az irodából).

Oszd meg!