Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Klubtagságot indít a Kifli.hu, ingyenes, aznapi kiszállítást ígérnek

Havonta négyszer tudnak majd a klubtagok ingyenesen rendelni az oldalról. 

Sajtóközleményt juttatott el a Forbes.hu-nak induló Prémium Klubtagságáról a Kifli.hu.

Ebben azt írják, hogy a Prémium Klubjukhoz csatlakozók, amennyiben 16 óra előtt adnak le rendelést a felületükön, még aznap, szállítási díjtól mentesen hozzájutnak az áruhoz.

Emellett a rendelés összegét sem korlátozza a rendszer és 15 perces időablakokban azt is meghatározhatják, mikor szeretnének hozzájutni a rendelt árukhoz. Az ajánlat a hét minden napjára, így hétvégére is érvényes.

A klubtagsághoz regisztrálni kell a Kifli.hu-n: a havi tagságért 2799 forintot kell fizetni, az éves tagság 27990 forintba kerül majd.

Ezért az összegért havonta négyszer rendelhetnek szállítási díj nélkül a klubtagok. Aki ennél többször venné igénybe a szolgáltatást négy órán belüli kiszállítással, úgy a szállítási díjért 690 forintot számolnak fel.

A Kifli.hu-ról legutóbb akkor írtunk, amikor megállapodást kötöttek a Benuval. Ennek köszönhetően vény nélkül kapható gyógyszereket is rendelhetnek a felhasználók az oldalon.

Borítókép: Kifli.hu

Oszd meg!