Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kiderült, mennyi pénzt tudnak csinálni egy poszttal az Instán a legnagyobb celebek

Posztonként százmillió forint feletti összegek durrannak el annak, akinek igazán sok rajongója van

A közösségi média nem csak arra jó, hogy a tengerparti homokban fetrengve ízlésesen barnult combokat villogtasson az ember az irodában gürcölő ismerőseinek, hanem elég sok pénzt is lehet vele keresni – ehhez mondjuk előbb nem árt a világhírnév.

Az Instagram-szakértő hopperhq.com összegyűjtötte, hogy kik azok a celebek, akik a legtöbb pénzt keresik a posztjaikkal, és azt is megbecsülte, hogy egy poszt mennyit ér. A listát Selena Gomez vezeti, 550 ezer dollárt (150 millió forint körüli összeg) ér egyetlen posztja, de C. Ronaldonak és a Kardashian-testvéreknek sem kell a vajaskenyérre gyűjtögetniük.

 

A rajongók valószínűleg eddig is tisztában voltak azzal, hogy kedvenceik posztjai elég erős marketingértékkel bírnak, ezt most tovább egyértelműsítendő, bevezették a “paid partnership” jelölést, azaz a rajongók számára egyértelműen jelölik, hogy a fotó termékmegjelenítést tartalmaz.

Oszd meg!