Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Hogyan neveljünk zsenit? – A Brain Barra jön Elon Musk édesanyja, Maye

A májusi Brain Bar vendége lesz Maye Musk, aki dietetikusi és modellkarrierje mellett arról is ismert, hogy a SpaceX- és Tesla-alapító Elon Musk édesanyja. 

Hiába múlt el hetvenéves, Maye Musk még mindig elég aktív, májusban például Budapestre jön, hogy a Brain Baron meséljen többek között arról, hogyan kell zsenit nevelni. A hírt a jövőfesztivál szervezői osztották meg a Forbesszal.

Maye Musk nyolc éves volt, amikor ikertestvérével együtt elkezdett besegíteni szülei cégébe,

saját vállalkozásait pedig egy torontói albérletből kezdte el egyengetni, emellett tanított és modellkedett is, hogy elvált szülőként eltartsa a családját.

Három gyereke közül nem csak Elon futott be szép karriert (bár kétségkívül ő a leggazdagabb), Kimbal étteremláncban és közösségi kertekben utazik, Tosca pedig a filmiparban dolgozik.

Maye Musk mellett a fesztiválra érkezik többek között Jack Horner paleontológus, a Jurassic Park filmek technikai tanácsadója, Ben Goertzel, a világ első állampolgársággal rendelkező robotja, Sophia megalkotója, Fábián Sára, az  Amigos a Gyermekekért alapítója, és a környezetbarát technológiában utazó Rodrigo Garcia Gonzalez is.

A Brain Bar május 30-31-én lesz a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Maye Musk, a rettenthetetlen

Oszd meg!