Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Hogyan neveljünk zsenit? – A Brain Barra jön Elon Musk édesanyja, Maye

A májusi Brain Bar vendége lesz Maye Musk, aki dietetikusi és modellkarrierje mellett arról is ismert, hogy a SpaceX- és Tesla-alapító Elon Musk édesanyja. 

Hiába múlt el hetvenéves, Maye Musk még mindig elég aktív, májusban például Budapestre jön, hogy a Brain Baron meséljen többek között arról, hogyan kell zsenit nevelni. A hírt a jövőfesztivál szervezői osztották meg a Forbesszal.

Maye Musk nyolc éves volt, amikor ikertestvérével együtt elkezdett besegíteni szülei cégébe,

saját vállalkozásait pedig egy torontói albérletből kezdte el egyengetni, emellett tanított és modellkedett is, hogy elvált szülőként eltartsa a családját.

Három gyereke közül nem csak Elon futott be szép karriert (bár kétségkívül ő a leggazdagabb), Kimbal étteremláncban és közösségi kertekben utazik, Tosca pedig a filmiparban dolgozik.

Maye Musk mellett a fesztiválra érkezik többek között Jack Horner paleontológus, a Jurassic Park filmek technikai tanácsadója, Ben Goertzel, a világ első állampolgársággal rendelkező robotja, Sophia megalkotója, Fábián Sára, az  Amigos a Gyermekekért alapítója, és a környezetbarát technológiában utazó Rodrigo Garcia Gonzalez is.

A Brain Bar május 30-31-én lesz a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Maye Musk, a rettenthetetlen

 

"A felnőtt horgászok többsége totál analfabéta. Egy átlaghorgász nagyjából 3 ezreléket tud a horgászatról, én talán 3 százalékot."

Bodrogai Ferenc, a Forest Papír alapítója