Csendben világhírű, 200 éves és magyar. Mi az?

Talán olvastad – mert még a Washington Post és a New York Times is lehozta –, hogy januári számunkat idő előtt vissza kellett hívni az újságárusoktól. A Hell Energy tulajdonosai kértek ideiglenes intézkedést […]


Bővebben

Három év, és sztárt csinálok belőled is! – képregényben mondjuk el, hogyan dolgozik a legnagyobb magyar sztármenedzser

Vág az esze, és éles a nyelve is. Aki meggyőzi a tehetségéről, abból Kende-Hofherr Krisztina sztárt csinál, akkor is, ha tűzön kell érte átmennie.

Ehavi címlapsztori-szereplőnk a legnagyobb magyar sztárok jobb keze és jó barátja egyben, közben pedig kőkemény vállalkozó. Kende-Hoffherr Krisztina volt az, aki meghonosította Magyarországon a sztármenedzser-bizniszt, ma már negyvenen bízzák rá a karrierjüket, a gázsijukat, de még akár a meghibásodott mobiltelefonjukat is. Vele dolgozik többek között Liptai Claudia, Hajós András, Dobó Kata, Gryllus Dorka, Gianni Annoni, Kovács Patrícia, Fodor Rajmund és Ernyey Béla. Lennének többen is, ha Krisztina és cége, a TMC nem csak azokat vállalná, akikben igazán hisz. Akik viszont meggyőzik őket tehetségükről és arról, hogy nagyon akarják, azokból 3-5 év alatt ismert embert csinálnak. Képregényben mutatjuk, hogyan:

Illusztráció: Risto Avramovski

Olvasd el Kende-Hoffherr Krisztina sztoriját az áprilisi Forbes-ban, aztán hallgasd meg őt és Liptai Claudiát élőben, április 19-én a Legyél jobb! nap színpadán. 


 

Az öregek mindent elhisznek, a középkorúak semmit se igazán, a fiatalság mindentudó.