Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]


Bővebben

Három év, és sztárt csinálok belőled is! – képregényben mondjuk el, hogyan dolgozik a legnagyobb magyar sztármenedzser

Vág az esze, és éles a nyelve is. Aki meggyőzi a tehetségéről, abból Kende-Hofherr Krisztina sztárt csinál, akkor is, ha tűzön kell érte átmennie.

Ehavi címlapsztori-szereplőnk a legnagyobb magyar sztárok jobb keze és jó barátja egyben, közben pedig kőkemény vállalkozó. Kende-Hoffherr Krisztina volt az, aki meghonosította Magyarországon a sztármenedzser-bizniszt, ma már negyvenen bízzák rá a karrierjüket, a gázsijukat, de még akár a meghibásodott mobiltelefonjukat is. Vele dolgozik többek között Liptai Claudia, Hajós András, Dobó Kata, Gryllus Dorka, Gianni Annoni, Kovács Patrícia, Fodor Rajmund és Ernyey Béla. Lennének többen is, ha Krisztina és cége, a TMC nem csak azokat vállalná, akikben igazán hisz. Akik viszont meggyőzik őket tehetségükről és arról, hogy nagyon akarják, azokból 3-5 év alatt ismert embert csinálnak. Képregényben mutatjuk, hogyan:

Illusztráció: Risto Avramovski

Olvasd el Kende-Hoffherr Krisztina sztoriját az áprilisi Forbes-ban, aztán hallgasd meg őt és Liptai Claudiát élőben, április 19-én a Legyél jobb! nap színpadán. 


 

"Különös szervezetem van. Nem emlékszem rá, hogy munka közben valaha is elfáradtam volna, csak a semmittevés merít ki végképp."