Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Pozsonyba hozza az amerikai Forbes a világ leginnovatívabb fiataljait – Forbes Under 30 Summit Global Retreat

Június 6. és 9. között rendezik meg az amerikai Forbes éves globális találkozóját a 30 sikeres 30 alatt (30/30) lista tagjainak, ez lesz az első alkalom, hogy a rendezvényt Európába hozzák. Az esemény zárt, meghívásos, Magyarország ötven fővel képviseltetheti magát. 

A találkozóra a leginnovatívabb, megoldásorientált startuppereket hívják meg a tagországok éves 30/30-as listájáról. A találkozó Szlovákiában lesz, ikonikus módon a vasfüggöny felemelkedésének harmincadik évfordulóján.

Advertisement

 

“Pozsonyban rengeteg startup született eddig, és egy kiváló példája a vállalkozói kapitalizmus hatalmas átalakító erejének” – mondta Randall Lane, az amerikai Forbes tartalomfejlesztési igazgatója. “Az eseményen a legbefolyásosabb és globális léptékekben gondolkozó jelöltek találkozni tudnak egymással, és közösen tudnak beszélgetni a kihívásokról, akár partnerségre is léphetnek egymással, mindezt Európa közepén” – tette hozzá.

A rendezvényre 30 tagországból várnak közel 300 listatagot és egyéb VIP-személyeket. Az esemény azért is érdekes, mert a Globsec nevű amerikai think-tank Bratislava Forum nevű rendezvényének része, melyre 1000 résztvevőt várnak 70 országból. A fórumra olyan politikusokat, befolyásos üzletembereket és innovátorokat hívnak,  akik egy jobb és biztonságosabb világ megteremtésén dolgoznak, így kiváló alkalom, hogy a lista tagjai velük is találkozzanak.


 

Jó ízlés! Milyen szörnyűséges dolog. Az ízlés a kreativitás gyilkosa.

Pablo Picasso