Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Fokozott biztonságot és kétszer gyorsabb chatet hoz a Viber 10

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bemutatta a platform legfrissebb verzióját: a Viber 10 látványosabb és egyszerűbb kommunikációt, kétszer gyorsabb chatet, és a felhasználók személyes adatainak fokozott védelmét ígéri.

A Viber közleménye szerint a felhasználói élményt gazdagítják az alábbiak:

  • Egyszerű navigáció: gyorsabb és könnyebben áttekinthető kezelőfelület
  • Könnyebb hozzáférés: a felhasználók privát és csoportos csevegései, a Community-k, chatbotok és a kedvenc tartalmak egy nagy chatlistán jelennek meg
  • Leegyszerűsített hívóképernyő: a felhasználók a megújult “Kimenő hívások” kijelzőn visszanézhetik legutóbbi hívásaikat, hozzáférhetnek a telefonkönyvhöz és kezelhetik a Viber Out előfizetésüket

Két új funkció is érkezik:

  • Rejtett hívószámú chatek (Hidden-number Chats) lehetővé teszik, hogy aViber Community tagok hívószámuk felfedése nélkül váltsanak üzeneteket egymással, így maximális biztonság mellett ismerkedhetnek meg új emberekkel. A felhasználókaz adott személy profiljára koppintva vagy a Community tagok listájából kiválasztva kezdeményezhetnek egyéni beszélgetéseket, így akkorfedik fel telefonszámukat egy másik személy előtt, amikor azt jónak látják a még közvetlenebb kommunikáció érdekében.
  • A Viber csoportos hívás (Group Calls) funkcióval a felhasználók akár ötfős csoportos beszélgetést is indíthatnak folyamatban lévő híváshoz való hozzáadással, vagy már meglévő csoportos beszélgetésből indított hívással. A funkció első lépésként a hanghívásokhoz elérhető, amelyet egy későbbi időpontban a videóhívások támogatása követ.


A Viber 10 megújult felhasználói felületével és a platform megnövelt teljesítményével továbbra is biztosítja a vállalat elköteleződését a felhasználói adatok 100%-os védelme iránt. Ahogy eddig, a Viber egyéni vagy csoportos beszélgetéseiket és hívásaikat a platform végponttól végpontig tartó titkosítással védi.

A Viber 10-es verzióját intenzív kutatás-tesztelési periódust követően alkották meg. A Viber 10 a következő napok folyamán világszerte elérhető lesz App Store-on és Google Play-en.

 

„Az én vallásosságom úgy van, hogy isten ránk hagyta a teremtést, a többi marketing”

Palásti József, a Fornetti alapítója