Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Elkezdődött a leggazdagabb magyar válópere

Mészáros Lőrinc és neje is megjelent ma a bíróságon, a válóper első napján.

Elindult Mészáros Lőrinc és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix válópere a Budai Központi Kerületi Bíróságon. Elsőként Mészárosné érkezett a bíróságra egy tűzpiros Mercedes-kabrióval – tudosított az épület elől a 24.hu. Nem sokkal később futott be a leggazdagabb magyar konvoja is, de testőrei olyan szorosan védték az ülzetembert, hogy az újságírók nem fértek hozzá.

A válóperben dől majd el, hogy pontosan mi maradhat Kelemen Beatrixnál, a hölgy ugyanis a Mészáros-birodalom több cégében is tulajdonos. A találgatások szerint ő viheti tovább a Life TV-t és az Ozone TV-t is üzemeltető Media Vivantis Zrt-t, amelyben ő az egyedüli tag.

A felcsúti üzletember és neje szeptember 8-án tudatta az MTI-vel, hogy útjaik elválnak. Kelemen Beatrix már két nappal korábban elköltözött Felcsútról, legalábbis ezt jelentették be az Opten cégadatbázisban.

Las Vegas az a hely, ahol a pénz tényleg tud beszélni. Azt mondja: viszlát.