Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Elindult a jelentkezés a V4 Startup Force-ra

2019-ben is elindítja a Design Terminal az innovatív vállalkozások képzését, az üzleti kapcsolataik bővítését és globális piacra lépésük elősegítését célzó régiós ösztöndíjprogramot, a V4 Startup Force-t.  

A régiós startuptámogató program, a V4 Startup Force május 6-án, Budapesten indul, és 10 napos körúttal folytatódik a további három visegrádi fővárosba, ahol a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel találkoznak a startupok. A jelentkező V4-es startupok közül kiválasztott négy nyertes csapat – országonként egy-egy – több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehet részt májusban – írja a Design Terminal közleményében. A csapatok fejlesztésében a régió szakemberei is közreműködnek, a startupok a térség vezető nagyvállalatainak is bemutatkozhatnak.

Az ösztöndíjprogram a Design Terminal vezetésével és partnerei, a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS közreműködésével, a Visegrádi Alap támogatásával valósul meg. A startupoknak a program honlapján 2019. március 31-ig lehet jelentkezni.

Oszd meg!