Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Lakossági piacon a legnagyobb kapacitású hazai covid-labor szolgáltató

A Vascular Diagnostics az elmúlt hónapokban kiemelt partnerként napi 12 ezres covid vizsgálati kapacitást biztosított laborszolgáltatásaival a hazai egészségügyi intézményeknek. A 10 különböző covid-tesztből köztük a jelenleg legkeresettebb, oltás utáni védettséget mérő vizsgálatokból – álló szolgáltatás már a lakosság számára is elérhető.

A Vascular Diagnostics a Forbes.hu-nak eljuttatott közleménye szerint tavaly november óta közel 640 ezer covid-tesztet végzett Magyarországon. Azt írják, a laborban alkalmazott robotizált mintapreparálás és molekuláris diagnosztika a szektor hazai piacán kimagasló érzékenységet és precizitást biztosít az eljárásoknak.

A Vascular Diagnostics a napi covid molekuláris diagnosztikai tesztvolumen egyik legjelentősebb szereplője. A vállalat 2021 májusától a lakosság számára is elindította antitest-vizsgálatait. Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján a legkeresettebb szolgáltatás a védettségi igazolványhoz felhasználható vizsgálatok, valamint a kiegészítő tesztként működő sejtes immunitás vizsgálat. A cég 10 fajta COVID-tesztet kínál (ELISA, PCR és antigén gyorsteszteket), amelyek angol nyelvű lelettel is igényelhetők.

Milyen tesztet kérjünk, ha a védettségünkre vagyunk kíváncsiak, és mire megyünk az eredménnyel?

Oszd meg!