Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Demjánék új városközpontot húznak fel a Westend mellett

Budapest és egyben Közép-Kelet-Európa legértékesebb és legfrekventáltabb területén tervez fejlesztést a Gránit Pólus. A nyugati városközpont, a következő évekre tervezett legnagyobb volumenű magán ingatlanfejlesztés a régióban. Az új városnegyedben irodák, kereskedelmi egységek, lakások és egy szálloda épül.

A WestEnd City Center szomszédságában található 94 000 m2 telekre, 320-450 ezer négyzetméternyi új városnegyedet álmodott meg a Gránit Pólus – tudatta a cégcsoport szerkesztőségünkkel. A fejlesztés egy modern, sokrétű, inspiráló városi környezetet teremt, amely az épített és zöld környezet, az urbanisztikai megoldások és a szolgáltatási mix révén új életminőséget biztosít a felhasználók számára.

Forrás: Gránit Pólus. A kép illusztráció.

Forrás: Gránit Pólus. A kép illusztráció.

A már a millennium generáció igényeit is figyelembe vevő, legkorszerűbb „smart city” koncepció alapján tervezett ingatlanfejlesztés hatalmas, közel 2 hektáros parkot is magában foglal, ahol a szolgáltatások, a vendéglátás és a szórakoztatás kiemelt szerepet kapnak.

Az új városnegyed nemcsak Budapest legvonzóbb és legértékesebb lakó- és munkakörnyezete lesz, hanem új turisztikai látványosságot és célpontot is jelent a fővárosnak.

A városnegyed sokszínűségét az egyes épületeket tervező más és más építészeti irodák garantálják. A tervek szerint akár már 2018 utolsó negyedévében sor kerülhet az alapkőletételre.

„A lokáció és a kiváló megközelíthetőség ma nagyon felértékelődött az ingatlanfejlesztési piacon. Úgy érzem, hogy ebben verhetetlenek vagyunk. Ugyanakkor már az előfejlesztési szakaszban is a fenntartható, környezettudatos szemléletet követjük. Nagy öröm számunkra, hogy cégünk a WestEnd fejlesztését követően két évtizeddel, ismét új kategóriát teremt a hazai és regionális ingatlanfejlesztési piacon” – nyilatkozta Ágházi Gyula a Gránit Pólus vezérigazgatója.

Az új fejlesztés előzménye, hogy Demján Sándor és Csányi Sándor kivásárolták a Gránit Pólusból a magyar száramzású, de kanadai állampolgár Peter Munkot.

Demján Sándor a Forbes most novemberi számában megjelent friss gazdaglistáján a második helyen szerepel 192 milliárdos vagyonnal. A lista kivonata ITT található, a magazin az újságárusoknál.

Lapozz bele a novemberi számba! 

Oszd meg!