Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Szallas.hu kibővült vezetősége. Fotó: Szallas.hu

Csehországban terjeszkedik tovább a Szallas.hu

A cseh turisztikai piac egyik legerősebb helyi szereplőjével, a Hotel.cz cégcsoporttal bővült július elsején a Szallas.hu porfóliója. A 2018-ban közel 2,8 milliárd forintos árbevétellel záró cseh cégcsoport felvásárlásával a magyar cég kétharmadával növelheti tavalyi árbevételét.

Újabb állomáshoz ért a Szallas.hu cégcsoport nemzetközi terjeszkedése, áll a magyar szállásközvetítő sajtóközleményében:

a csoport megvásárolta a több mint 10 éve alapított, csehországi központú Hotel.cz cégcsoportot.

A cseh csoport 2018-as bevétele közel 2,8 milliárd forint volt, ezzel együtt a Szallas.hu tavalyi bevétele eléri a 7 milliárd forintot. A Hotel.cz átlagos növekedése a Szallas.hu-éhoz hasonlóan alakult, évente 20-25 százalékot ért el.

A tranzakcióval a Szallas.hu csoport már 6 országban van jelen, bevételének közel fele származik külföldről.

A cseh portálon a kiemelkedő hotelkínálat mellett bővítésre kerül az apartman és a vendégház típusú szálláshelyek elérhetősége, ami új belföldi és külföldi célcsoportok számára kínál majd utazási lehetőséget. A felvásárlás következtében ötödével nő a Szallas.hu munkaerő-állománya, mostantól 275 munkavállaló dolgozik a Szallas.hu Csoportnál.

Romániában is bevásárolt a Szállás.hu

A borítóképen a Szallas.hu kibővült vezetősége (Fotó: Szallas.hu)

Oszd meg!