Generációkon átívelő üzletek – amit elvett a XX. század, visszaadják az utódok

Sok olyan történet került a februári lapba, ami részben arról szól, hogy a XX. század viharai és a szocializmus hogyan akasztotta meg virágzó családi cégek és ágazati integrációk létrejöttét – a történelem miatt elvesztegetett évtizedek lemaradását az utódok igyekeznek pótolni. Mindenki más stratégiával.

Bővebben

Bezárt Budapest egyik legfenntarthatóbb bisztrója

A Bistro no waste-ben még a tányér is ehető volt.

Keve Zsuzsa, a bisztró tulajdonosa a Facebookon jelentett be, hogy bezárja az üzletet, és másik vállalkozására koncentrál.

 

A bisztró a Ráday utcában, forgalmas helyen működött, a nyitás után nem sokkal mi is jártunk ott- Keve Zsuzsa akkor azt mondta, hogy a befektetett összeg 1-2 éven belül megtérülhet, de úgy tűnik, hogy a vállalkozás nem tudott akkora forgalmat generálni, hogy fenntartható maradjon.

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő