Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Az ELTE külön telefoncsomagot kínál a hallgatóinak: ingyen hívhatják egymást

Az egyetem szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében tudatta: új telefoncsomagot kínál dolgozóinak és hallgatóinak. A “pénztárcabarát” mobilozással a közösséget is erősítenék.

ELTEphone néven előfizetést igényelhetnek az egyetem dolgozói és diákjai, a számhordozás természetesen itt is érvényes. Aki vált, telenoros lesz, hiszen a szolgáltatás szakmai hátterét ők biztosítják.

Kifejezetten egyetemisták és egyetemi dolgozók igényei szerint alakították ki az ELTEphone-t, ami jelenleg kétféle csomagban, ELTE Mini és az ELTE Maxi néven érhető el. Az ELTEphone előfizetők között mindkét díjcsomag korlátlan híváslehetőséget, és jelentős, akár havi 10 gigabájtos belföldi vagy EU-n belüli mobilnetes forgalmat tesz lehetővé. A MAXI csomag

korlátlan hívást tesz lehetővé bármilyen magyarországi telefonszámra belföldön és az Európai Unión belül

(beleértve az 1-es roaming díjzóna egyéb országait is).

Az ELTEphone tarifák – amíg az adott hónapban aktív adatkeret érthető el – korlátlan levelezést és böngészést biztosítanak, azaz ezek a tevékenységek nem csökkentik a havi adatkeretet.

Diploma után is megtarthatják 

Az ELTEphone használói a Telenor Magyarországgal állnak szerződésben, és közvetlenül a mobilszolgáltatónál végezhetnek bármilyen adminisztrációt harmadik fél közreműködésének szükségessége nélkül. A szolgáltatás a Telenornál elérhető publikus lakossági és üzleti előfizetésekkel megegyezően teljes hozzáférést biztosít a Hipernet-hálózathoz mind országos lefedettségben, mind az elérhető legmagasabb letöltési sebesség terén. Az ELTEphone-osoknak egyetemi tanulmányaik befejeztével sem kell lemondaniuk a kedvezményes díjcsomagról, hallgatói jogviszonyuk befejeztével is megtarthatják azt. Az ELTEphone egyéves vagy kétéves tarifahűséggel választható, utóbbi esetén kedvezményes készülékvásárlásra is lehetőség nyílik.

Az ELTEphone tarifákat az ELTEShopban lehet igényelni. A regisztráció után e-mailben érkező kupon segítségével a Telenor Magyarországnál véglegesíthető a megrendelés (akár online, akár személyesen a szolgáltató üzleteiben), amelynek során akár meglévő telefonszámukat is megtarthatják. Egy hallgató összesen öt kupont válthat ki, így igény szerint családtagjai is csatlakozhatnak a kedvezményes tarifához.

Hogy mennyibe kerül? Az árakat nem közölték publikusan, mivel a speciális ajánlat csak ELTE polgárok és az ő családtagjaik részére elérhető.

Az ELTEphone csomagok részletei

  ELTE MINI ELTE MAXI
Belföldi mobil adatforgalom 1,5 gigabájt 10 gigabájt
Hanghívás flottán belül korlátlan korlátlan
Hanghívás belföldön 240 perc korlátlan
Hanghívás roaming EU-n belül és 1-es díjzónában 240 perc korlátlan

Az ELTE MINI 3 és 10 GB-os havi adatjeggyel bővíthető.

Oszd meg!