Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ausztriában akarsz vállalkozni? Itt segítenek

Az osztrák piacon is érvényesülni kívánó magyar vállalkozóknak és startupoknak hirdet üzletfejlesztési pályázatot Vienna WOW néven a bécsi és budapesti szcénában is  jelen lévő Loffice. A programra kiválasztott jelentkezők az osztrák piacot jól ismerő szakértőkkel konzultálhatnak a vállalkozásukra vonatkozó egyedi témákban. Az üzletfejlesztési célú konzultációs napot félévente rendezik meg. Az első alkalom április 6-án lesz, melyre a jelentkezési határidő március 23.

A szakmai napon jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsokat osztanak. Előad Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa, vagy az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője is. A programra itt lehet jelentkezni.

 

Oszd meg!