Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]


Bővebben

Amerika legjobban fizetett színésznője csak a hatodik lenne a legjobban fizetett férfi színészek listáján

Scarlett Johansson végzett az amerikai Forbes listájának élén, de a keresete közelében sincs a férfi kollégáinak csúcsfizetéséhez. A legjobban fizetett színésznők top10-es összeállításába 22 millió dollár volt a beugró.

Az amerikai Forbes évről évre górcső alá veszi nemcsak az üzletemberek, de a színészek, sportolók vagyonát is.  Az idei lista élére a Marvel-univerzum Fekete Özvegyét alakító Scarlett Johansson került, a Bosszúállók-széria szép pénzt hozott a konyhára, noha a listáról üvölt, hogy a hollywoodi paygap él és virul. Johansson egyébként kemény tárgyalópartner, 2015-ben, mikor kiderült, hogy a nőket alulfizetik Hollywoodban, az egyike volt az ellenpéldáknak, mert a Bosszúállók- Ultron kora című akciófilmért sikerült pont akkora gázsit kialkudnia, mint amit Chris Evans és Robert Downey Jr. kapott.

A lista készítői a színésznők 2018 és 2019 júniusa közötti adózás előtti keresetét vizsgálták. A tíz színésznő összesen 315 millió dollár kapott, ez 69 százalékkal több, mint előző évben, de még így is alig több, mint fele a tíz legdrágábban dolgozó férfi színész fizetésének, ami összesen 600 millió dollárt tesz ki.

Íme Amerika tíz leggazdagabb színésznője:

10. Ellen Pompeo 

Bevétel: 22 millió dollár

9. Charlize Theron

8. Margot Robbie

Bevétel: 23,5 millió dollár

7. Elisabeth Moss

Bevétel: 24 millió dollár

6. Kaley Cuoco

Bevétel: 25 millió dollár

5. Jennifer Aniston

Bevétel: 28 millió dollár

4. Nicole Kidman

Bevétel: 34 millió dollár

3. Reese Witherspoon

Bevétel: 35 millió dollár

2. Sofia Vergara

Bevétel: 44,1 millió dollár

1. Scarlett Johansson

Bevétel: 56 millió dollár


 

Mert helyes ugyan, ha az ember felkészül a legrosszabbra, de bizonyosra mégsem szabad venni.