Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Fotó: Chris Montgomery // Unsplash

A Zoom új funkciója egy közös képre varázsolja a videókonferencia résztvevőit

Látványra eltünteti a távolságokat a kollégák, illetve a vállalatok és ügyfeleik között vagy egy tanteremnyi diák között.

Magával ragadó látvány – csak szerényen így nevezte el új funkcióját a Zoom. Az Immersive View lehetőségével a videokonferenciák résztvevői – akár 25 ember is – egy közös háttér előtt jelenik meg, azt az érzetet keltve, mintha egy térben lennének – mutatta be a Busniess Insider.

A Zoom szerint a fejlesztésüknek köszönhetően az online megbeszélések, tanórák vagy állásinterjúk erősítik a közösségi érzést, jobban bevonva érezhetik magukat a résztvevők. A funkció képes lehet arra is, hogy védje a diákokat vagy kollégákat az elidegenedéstől.

Az Immersive viewt csak azok a felhasználók állíthatják be, akik fizetnek a Zoom bővített szolgáltatásaiért.

A funkció a legfrissebb Zoom verziókban már elérhető minden fontos platformon. A bekapcsoláshoz a nézetet az eddig hagyományos módon lehet átváltani, a mozaikszerű elrendezés vagy az éppen beszélő kiemelése mellett található az Immersive View is.

Oszd meg!