Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A Szigethez igazolt az Index vezérigazgatója

„Az én generációmnak két ikonikus, meghatározó intézménye az Index és a Sziget” – mondta Pusztay András, aki az előbbi vezérigazgatói székéből felállva, az utóbbi marketingkommunikációs igazgatói posztján folytatja pályafutását. A karrierhírt a Sziget közölte szerkesztőségünkkel.

Pusztay szerint nagy kihívást jelent az új feladata, különösképpen azért, mert a Sziget Szervezőiroda eseményei immár egy nemzetközi fesztiválportfólió meghatározó részeként jelennek meg a világ fesztiválpiacán. Az új igazgató Kádár Tamást váltja ebben a székben, aki ezután cégvezetői feladataira fókuszál a Szigetnél.

356

Pusztay András (Fotó: Index)

Kádár Tamás elmondta „András eddigi pályafutása, a médiában eltöltött mintegy húszéves tapasztalata és vezetői képességei alkalmassá teszik arra, hogy irányítsa a Sziget Szervezőiroda sokrétű marketingkommunikációs tevékenységét”.

Pusztay pályafutását 1997-ben kezdte a Magyar Rádiónál, később az InfoRádió politikai tudósítója, majd a TV2 Naplójának riportere lett. 2005 és 2009 között az M1 csatorna programigazgatója volt, 2010-ben került az index.hu-hoz, ahol 2011-től töltötte be az ügyvezetői, majd vezérigazgatói posztot. „Eddigi munkáim kapcsán szoros kapcsolatot tartottam a Sziget kommunikációs stábjával, úgyhogy nem lesz ismeretlen terep számomra az új munkahelyem” – mondta Pusztay, aki egyebek mellett okleveles közgazdász és MBA végzettséggel is rendelkezik.

Oszd meg!