Generációkon átívelő üzletek – amit elvett a XX. század, visszaadják az utódok

Sok olyan történet került a februári lapba, ami részben arról szól, hogy a XX. század viharai és a szocializmus hogyan akasztotta meg virágzó családi cégek és ágazati integrációk létrejöttét – a történelem miatt elvesztegetett évtizedek lemaradását az utódok igyekeznek pótolni. Mindenki más stratégiával.

Bővebben

A magyarok is ingyen rendelhetnek mostantól az Amazonról

Az Amazon ezt teszi a fa alá, hogy legyen mit a fa alá tenni. 

Fontos, hogy – vélhetően a vámszabályok miatt – az Amazon.de webcímről kell rendelni, és 39 euró felett, így viszont a rendszer azonnal felkínálja az ingyenes kiszállítást. A cég erről levélben tájékoztatta ügyfeleit – a hír elérhető a világ egyik legnagyobb online kiskereskedelmi cégének oldalán is már.

A termékek áránál a német áfa alapján listáz az oldal, a rendelés végigvitelénél kapjuk meg az árat a magyar áfa szerint – de nagyon úgy néz ki, hogy az Amazon még így is nagyon versenyképes árakkal jön ki a karácsonyi főszezon előtt.

A második leggazdagabb amerikai, Jeff Bezos cége a fenti kondíciók mellett ingyen szállít ki mostantól Szlovákiában, Csehországban, Dániában és Finnországban is.

 

 

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő