Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

A Baltikum álláspiacán terjeszkedik profession.hu tulajdonosa

A balti államok vezető álláskereső szolgáltatójaként számon tartott CV Keskus OÜ részvényeit tegnap vásárolta fel a Ringier Axel Springer kiadócsoport. Az akvizíciónak köszönhetően mostantól 24 európai országban van álláskereső partner-oldala a magyar profession.hu-nak.

A Ringier Axel Springer Media AG tegnap megvásárolta a CV Keskus OÜ részvényeinek 100 százalékát. A vállalat üzemelteti a cvkeskus.ee álláshirdető oldalt Észtországban, a cvmarket.lv oldalt Lettországban és a cvmarket.lt oldalt Litvániában. Ma az álláshirdetésekkel foglalkozó csoport a Google Analytics 2017 februári adatai szerint havonta összesen 1,8 millió látogatót vonz. Havonta több mint 6000 álláshirdetést közölnek, és jelenleg egy közel 1 millió aktív életrajzot tartalmazó élő adatbázishoz nyújtanak hozzáférést.

A CV Keskus OÜ-t 2000-ben alapították Észtországban. A vállalat 2004-ben Lettországra és Litvániára is kiterjesztette tevékenységét. A CV Keskus OÜ tulajdonosa 2007 óta a HeadHunter Group volt. Povilas Kytra, aki immár 10 éve dolgozik a vállalatnál, továbbra is a vezérigazgatói poszton marad.

„A profession.hu tulajdonosai az akvizíció révén már több mint 25 országban vannak jelen vezető álláspiaci szereplőként. Ez a nemzetközi szinten felhalmozódott tapasztalat és innováció azt jelenti számunkra, hogy a magyar piacon is a legjobb megoldásokat tudjuk meghonosítani, miközben a külföldi álláspiacról is pontos képet kapunk” – mondta Martis István, a profession.hu ügyvezető igazgatója.

 

„Minél több lesz a jóság és a szeretet, annál erősebbek leszünk, így feltétlenül sikeresek leszünk”

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin