A Forbes-címlapos, aki Trumppal szelfizik

Kapitány István a Forbes címlapján mosolyog. Kapitány István a Fehér Házban, Trumppal szelfizik (és mosolyog). De kicsoda Kapitány István? Annak ellenére, hogy aligha van nála magasabb pozícióban dolgozó magyar menedzser […]

Bővebben

fotó: Lego

A 60 éves Lego egy magyar legódizájner tervét valósítja meg

Hatvan éves lett a Lego, ennek apropóján pedig a Bricklink és a LEGO Group közös pályázatot írt ki nemzetközi LEGO designerek részérére. A több mint 400 ötletből a magyar Kovács Jónás munkái is bekerültek a legjobb tizenhatba.

A döntősöket február 1-től 15-ig lehetett előrendelni, de csak akkor kerültek tényleges gyártásba, ha egy adott ötlet elér egy minimum elvárt rendelési mennyiséget. Kovács munkájának sorsa hamar eldőlt, a hatalmas érdeklődés miatt már másnap kiderült, hogy

2500 darabos limitált szériában kiadják.

A magyar terv négy dioráma időrendben mutatja be LEGO gyártásának meghatározó korszakait, a 30-as évek asztalosműhelyétől, a 40-es évek első generációs fröccsöntőgépén keresztül, a modern tervezőirodáig, gyártósorig – írja a Kockashop.

A LEGO® Story készlet jelenleg 99.99 dollárért előrendelhető, és teljesen ingyenesen szállítanak a világ bármely pontjára.

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő