Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Tresorit; Forrás: Tresorit

11,5 millió eurós befektetést kapott egy magyar startup

11,5 millió eurós B-körös befektetést zárt le a svájci székhelyű magyar startup, a Tresorit, írja a Techcrunch.com.

A titkosított fájlmegosztással foglalkozó startup befektetője a 3TS Capital Partners és a közép-európai PortfoLion, de az új körben részt vettek régebbi befektetők is, például Andreas Kemi, a LogMeIn korai befektetője, és Anka Márton, a LogMeIn alapítója.

Lám István, a Tresorit vezérigazgatója szerint cégük fontos fordulóponthoz érkezett: az emberek egyre tudatosabbak adataik felhasználásával és online biztonságukkal kapcsolatban, ami várhatóan tovább növeli majd a keresletet a Tresorit szolgáltatása iránt.

A Tresorit csapata angyalbefektetőjükkel. Balról jobbra: Szebeni Szilveszter, Lám István, Szőke Márton (angyalbefektető) és Szilágyi György.

A Tresorit csapata angyalbefektetőjükkel. Balról jobbra: Szebeni Szilveszter, Lám István, Szőke Márton (angyalbefektető) és Szilágyi György. Fotó: Orbital Strangers

A Tresoritnak jelenleg 17 ezer fizetős ügyfele van. A Lám István, Szebeni Szilveszter és Szilágyi György által alapított startup egyik kezdeményezéséről, a Prevaatról idén márciusban mi is írtunk.

Titkosított Facebookot építene egy magyar cég

Borítókép: Tresorit

Oszd meg!