Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Gere kozmetikumok Svájcból

A borokhoz értenek, a kozmetikumok fejlesztéséhez hazai, organikus alapanyagot használnak, Svájcból jött a know-how. Gere Andrea villányi borásznak köszönhetően nem a mosoly az egyetlen, amit a szőlő az arcunkra csal: a Grapelove arcápolási termékek a szőlőmag jótékony hatásainak köszönhetően gyönyörű arcbőrt varázsolnak nekünk.

Gere Andrea a családjával együtt egyengeti a 75 hektáros villányi organikus birtokot, de gondozza a Gere-Weninger és a Csillagvölgy márkákat is. Besegít a család szállodájában, a Crocus Gere Bor Hotelben, az étteremben, mindeközben a Villányi Marketing Műhellyel a Villányi Franc hírnevéért dolgozik, de az sem ritka, hogy szakmai rendezvényeken ő tölti a borokat. Teszi mindezt az egész Gere márkát átitató maximalizmussal és odaadással. „Lépésről lépésre fejlődtünk, de mindig az volt a legfőbb célunk, hogy a borainkat fogyasztóknak, vagy a nálunk megszálló vendégeknek a lehető legtöbbet átadjunk a Gere életérzésből, abból, amit családunk több generáció óta képvisel” – fogalmaz Andrea.

Éppen ez a minden apró részletre való odafigyelés indította el 2016-ban egy újabb úton és vette rá, hogy közgazdász és borász ismeretei mellett a kozmetikai iparágba is beleássa magát. Nem volt könnyű az út, de az eredmény, az 5 termékből álló prémium arcápolási termékcsalád, magáért beszél. „2010 óta foglalkozunk szőlőmag és szőlőhéj feldolgozásával, ami ma már teljes egészében a pincészet saját üzemében, saját, organikus művelésű szőlőterületeink alapanyagának felhasználásával zajlik, éppen ezért kimagasló minőségű” – árulja el a Grapelove titkát Andrea. „Tudtuk, hogy a szőlő magja az egyik legnagyobb koncentrációban tartalmaz pozitív hatású anyagokat, antioxidánsokat, flavonoidokat, polifenolokat, és mindezek hatékonyan csökkentik a szabadgyökök sejtkárosító hatásait. Éppen ezért, elkezdtünk kísérletezni a szőlőmagolajból és -őrleményből kevert kozmetikumokkal, először a hotelünk wellness részlegében. A vendégek annyira megszerették, és olyan sokan érdeklődtek, hogy nem lehet-e belőle hazavinni is esetleg, hogy be kellett látnom, érdemes komolyabban foglalkozni a dologgal.” Andrea és a férje nagyon sok, kozmetikai termékeket fejlesztő vállalkozással találkozott, de végül a választásuk egy nagy világmárkáknak is fejlesztő és gyártó, svájci cégre esett. Az ő javaslatukra került a kozmetikumokba a Gere organikus szőlőmagolaj, -kivonat és -őrlemény mellett még egy prémium hozzávaló, a kékszőlő őssejt. Ezek az alapanyagok egészülnek ki további specifikus és különleges hatóanyagokkal, melyek együttesen adják az anti-aging krémből, hidratáló krémből, szérumból, peeling krémből és maszkból álló termékcsalád gazdag komplexitását. A természetes és kiemelkedő minőségű hozzávalók együttesen kifejezetten hatékonyan veszik fel a harcot a bőr korai öregedésével szemben! A szőlőmagolaj a bőrbe jutva nagyon könnyen felszívódik, így a száraz és az érett bőr különösen hálás, ha ilyen kényeztetésben részesül.

A Gere minőség és a svájci know-how egymásra találásának eredményeképpen megszületett a prémium kategóriás Andrea Gere Skin Care: Grapelove arcápolási termékcsalád. Andrea azt meséli, az ötletbe és a megbízásba a svájciak is beleszerettek, a kozmetikumok valóban egyedülállóak lettek.

A svájci szuperalapanyag, a kékszőlő őssejt jótékony hatásai

A kékszőlő őssejtek különleges komponensei képesek pozitívan együttműködni a bőr saját őssejtjeivel. Együttesen segítik a bőr megújulását, a károsodott szövetek regenerálását és a sejtek életképességének megőrzését. Védik bőrünket az öregedési folyamatoktól, a külső és belső káros hatásoktól, legfőképp az UV-sugárzás okozta stressztől.