Pár nap van még hátra a Gourmet Fesztiválig, a szokás szerint a Millenárison megrendezett kóstoló ünnep legígéretesebb ételeit gyűjtöttük össze.
Június 2-4-ig lehet majd vadul kóstolgatni az ‘Új generáció’ jegyében, ugyanis ez az idei tematika, de közben persze azért a nagy öregek sem maradnak otthon, csak a reflektorfényből engednek át egy kicsit az újaknak. Az újdonság itt nem feltétlenül csak életkorra vonatkozhat, hanem receptre, technológiára, vagy akár még ars poeticára is.
Összeszedtem a legizgalmasabbnak ígérkező ételeket a gazdag választékból, ezúttal a hírességeket, tévésztárokat, csillagosokat félrelökdösve, hiszen velük úgyis találkozunk, és helyettük az új generációra koncentrálva.
- MÁK Restaurant: Köles, fenyőlekvár, fehér ribizli
- Szaletly: Borsófőzelék savanyított császárral
- Vasüzlet: “Egy tál” dödölle
- Alabárdos: Omlett, fekete fokhagyma, gomba, hollandi
- Páva: Medverillette, medvehagyma-pesztó, medvegomba
- Zhu&Co: Korianderes marhaszeletek üvegtésztával
- Natura Hill: Fermentált kukoricalepény, retekkimchi, tokaszalonna
- Lokal47: Kecskeorda-gombóc&eper
- Sho Restaurant: teriyaki bárány, sushirizs
- Mon Petit Dessert Boutique: Pitypang-napraforgó-tejföl.
A fesztivál kiállítóinak teljes étlapja itt érhető el.
Itt pedig be tudod szerezni a jegyedet a hétvégére.