Támogatói tartalom

Most egy kicsit mindenkinek rossz, de vannak, akik már tudják, mi a következő lépés

A cikket támogatta a Forbes

Te lefekszel a járványnak és a nyomában loholó válságnak és kivársz, vagy már a következő lépésen gondolkozol? Esetleg folyton másoktól kérdezed, ők mire számítanak? Na és a személyes hőseidet megkérdezted már?

Dr. Edith Eva Eger tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták, ahol aztán elvesztette szüleit. Megmenekülve, felnőve a tengerentúlon azért lett pszichológus, hogy saját maga mellett másoknak is segíthessen megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől. Elmúlt 90 éves, és most egy világjárvánnyal néz szembe.

Péterffy Tamás az ország egyik leggazdagabb családjába született egy orosz légitámadás alatt, de már szegénységben és számkivetettségben nőtt fel Budapesten. Amerikába üres zsebbel érkezett 1965-ben, ma mégis ő a világon élő leggazdagabb magyar. Most cégét, az elektronikus tőzsdézés úttörőjének számító Interactive Brokerst újra át kell kormányoznia egy válságon.

Presser Gábor huszonévesen négyszázezer néző előtt lépett fel Amerikában, de a sikert a Locomotiv GT-vel sosem tudta learatni külföldön. Nem adta fel, és nemrég felcsillant számára a remény, hogy majdnem öt évtizeddel később megismerheti egész Amerika: darabját, a Padlást a Broadway-en kezdték el próbálni. Aztán közbejött a járvány.

Te lefekszel a járványnak és a nyomában loholó válságnak és kivársz, vagy már a következő lépésen gondolkozol? Sodródsz a cunamival, vagy már gyártod a B-tervet? 

A Forbes Legyél jobb! napján minden évben azért találkozunk, hogy együtt jobbá váljunk, fejlődjünk. Az egésznapos rendezvény vendégei idén is azok közül kerülnek ki, akik minden körülmények között képesek meglátni a lehetőségeket a problémák között. Mi, a Forbesnál is ilyenek vagyunk: a koronavírus-járvány közepette is megtaláltuk a módját annak, hogy a vendégeink által veletek együtt inspirálódjunk: találkozzunk online május 22-én!

Ha kíváncsi vagy rá, mit mond ösztöneink kontrollálásáról Orvos-Tóth Noémi, a kemény munka jelentőségéről Böjte Csaba, az újratervezésről Caramel, és milyen tanácsokat ad Edith Eva Eger, Péterffy Tamás, Steve Forbes, Barabási Albert-László vagy Presser Gábor, tarts velünk a Forbes Legyél jobb! napján! 

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.