Támogatói tartalom

Felvesszük a versenyt! – A GEOS ügyvezetői a magyarországi terjeszkedésről

A cikket támogatta a Geos

Budapest egy különleges város, amikor az ember először meglátja gyönyörű rakpartjait, egyedi építészeti jeggyel tervezett utcáit, a természettel és az emberekkel harmóniában lévő fenséges épületeit, rájön, hogy ez a világ egyik legszebb városa.

Ugyanez az összkép ihlette meg cégünket 2015-ben. Addigra a GEOS Group több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezett az ukrán piacon, 15 befejezett projektet könyvelhetett el, és több mint 4000 lakást adott át Kijevben. A cég folyamatosan növekedett és sikeresen belépett a nemzetközi piacra is: kezdetben Lengyelországba, Spanyolországba és ezt követően Magyarországra. 

Nagy vágyunk volt, hogy Budapest történelmi városrészében olyan lakóépületeket hozzunk létre, amelyek nem csak kényelmet és örömöt teremtenek lakóiknak, hanem harmonikusan illeszkednek a város építészeti együttesébe, és egyben megszépítik azt.

A vágyaink valóra váltak, amikor a Ráday Residence projektünk 2019-ben elnyerte az első díjat – az év lakóingatlan-fejlesztése kategóriában Magyarországon. Ezt követően 2020-ban megkaptuk a használatbavételi engedélyt, és az összes lakást értékesítettük. 

Második projektünk, szintén a IX. kerületben, az Erkel utcában helyezkedik el, amelyet idén júliusban adunk át. A lakóépület egyedi építészeti megoldásokkal lett megtervezve: figyelemre méltó kőhomlokzata, amelyre az előző/eredeti épület körvonalai lettek vésve, hangsúlyos kombinációt alkot az ablakok körüli fémszerkezetekkel, folyamatosan magára vonva a járókelők figyelmét.  

Jövőre tervezzük egy 130 lakásos épület átadását a Lónyay utcában, amely jelenleg már 60 százalékos készültségi szinten áll.  Az épület különlegessége, hogy minden lakása erkélyes vagy teraszos a felső emeleteken, valamint az elülső ablakokból és teraszokról lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára és a budai hegyekre.  A legmagasabb minőségű külső és belső anyagok felhasználásával készült épületben a modern technikai megoldásoknak, a zöld energiának és az optimális lakáselrendezésnek köszönhetően a lakások 75 százaléka már elkelt.  A végeredmény egy újabb gyönyörű lakóépület, elégedett lakókkal a kedvenc városunkban, amely állandó küldetésünk és célunk a kezdetektől fogva.

Jelenleg is zajlik két további lakóprojekt építése: a Harmony Terrace a folyamatosan fejlődő XIII. kerületi Angyalföldi úton helyezkedik el, míg a másik, a Sunny Side Residence szintén a IX. kerületben. Mindkét projekt megfelel a fenti kritériumoknak és szinte ugyanabban a szakaszban vannak, szerkezetkészek. Terveink szerint 2022 végén adjuk át őket.

 Mi is szembesültünk a kezdeti szakaszban azokkal a nehézségekkel, amelyekkel mindenki, aki új vállalkozásba kezd, különösen az építőiparban és egy külföldi országban – a vevők és a bankok irántunk tanúsított kezdeti bizonytalansága, a helyi banki finanszírozás hiánya, a nem megfelelő kivitelezők kiválasztása és a szakemberek kiválasztásának nehézségei.

Minden eddig felmerült nehézséget mára sikeresen megoldottunk. 

Jelenleg vállalatunk erőssége a legkiválóbb szakemberekből felállított csapat: professzionális értékesítés és vevőkezelés, a pénzügyi osztály és a projektmenedzserek együttműködése.  A tervezett ingatlanokkal kapcsolatos banki projektfinanszírozás, valamint a saját kivitelező cégünk gondoskodik a maximálisan professzionális kivitelezésről a jövőben is. 

Amire leginkább büszkék vagyunk, az az ügyfeleink bizalma, amely arra késztet minket, hogy új projektekben gondolkozzunk: Előremutató koncepciókat kidolgozva olyan épületeket tervezzünk, amelyek ékesítik a környezetüket és tulajdonosaik kényelmét szolgálják. 

Kiemelt kép: Igor Onyschuk, Yaroslav Rekunik, Volodymyr Onyschuk a Geos Group Hungary ügyvezetői

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.