Támogatói tartalom

Egyedi ügyfélélmény minden páciensnek

A cikket támogatta a Dr. Rose

Senki sem akar beteg lenni vagy megsérülni, de ha egészségügyi ellátásra van szükség, akkor azt gyorsan, biztonságosan és jó körülmények között szeretnénk megkapni. A covidjárvány miatt ezek a szükségleteink megerősödtek, eddig soha nem látott mértékben nőtt a magánkórházak szolgáltatásai iránti igény. A Dr. Rose Magánkórház több területen megvalósított fejlesztésekkel válaszolt a növekvő szükségletre.

A 2018-tól új tulajdonosok által működtetett intézmény tevékenységét az elmúlt 3 évben az új vezetés alaposan átvilágította, megerősítette a menedzsmentet, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően még stabilabb, biztonságosabb és magasabb színvonalú ellátást nyújt.

„A koronavírus-járvány hatására dinamikusan nőtt a kereslet a magánegészségügyben. Évente csaknem 50 ezer páciens gyógyul a Széchenyi lánchídra és a Budavári Palotára tökéletes kilátást nyújtó intézményben, egyre modernebb körülmények között. A két évvel ezelőtti adatokhoz képest több mint 30 százalékkal nőtt a forgalom” – mondta Dr. Papik Kornél, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója.

600 milliós befektetés a jövőbe

A legújabb fejlesztések elsősorban a kórház tereinek megújulását és orvos-technológiai fejlesztéseket érintik, valamint a covidjárvány alatti biztonságos ellátáshoz és új arculati, kommunikációs elemekhez kapcsolódnak. „Megújult a képalkotó diagnosztikai háttér, a három műtő és a szülészeti részleg, fejlesztettük a minimál invazív laparoszkópos műtétek eszközparkját, az endoszkópos laboratóriumot, a fül-orr-gégészeti és szemészeti rendelőket, az informatikai környezetet, valamint jelentős beruházásokat valósítottunk meg a koronavírus-járvány miatti fokozott sterilitás folyamatos fenntartása érdekében” – fejtette ki Dr. Junger Éva, a járóbeteg-ellátás vezető orvosa.

Plasztikai-sebészet és VIP ellátás exkluzív kivitelben

Mint Dr. Papik Kornél hozzátette, a megújulásnak része a márkaépítés is. „A 2010 óta önálló márkaként működő, de a magánkórházhoz tartozó Budapest Plasztikai Intézet márka átalakult, és október elejétől integrálódott a Dr. Rose Magánkórházba. Ennek elsődleges oka, hogy a plasztikai sebészeti és orvos-esztétikai ellátás még népszerűbb ügyfeleinknél, mint korábban. A Budapest Plasztikai Intézet színeiben az elmúlt 11 évben több mint 11 ezer plasztikai műtétet végeztünk, a jövőben, a Dr. Rose Magánkórházban részlegeként, havi 120–140 ilyen műtétet tervezünk.”

Dr. Habil Lelbach Ádám, a Dr. Rose Magánkórház vezető belgyógyásza, a V.I.P. részleg vezetője szerint az ügyfelek 2007 óta elsősorban azért választják az intézményt, mert egyedi ügyfélélményt tudnak biztosítani pácienseiknek. „A kiváló szakmai háttér és a megnyugtató környezet mellett kiemelt törődéssel várunk mindenkit, ami nem ér véget az ellátás lezárultával, pácienseink gondos utókezelésben részesülnek. A koronavírus-járvány idején a pácienseink különös odafigyelést és törődést igényeltek, és ennek az elvárásnak maximálisan meg tudtunk felelni. Mindezeknek és az elmúlt hónapokban kialakított, szélesebb társadalmi kör számára elérhető díjszabásnak is köszönhető a jelentős betegszám-növekedés.”

A Dr. Rose Magánkórház közel 150 orvossal, több mint 40 szakrendeléssel, 3 tökéletesen felszerelt műtővel, 25 ágyas fekvőbeteg-részleggel, prémium környezetben várja pácienseit. (x)

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.