Támogatói tartalom

A nyugalom szigete épül a Duna-parton

A cikket támogatta a Metrodom

A Budafoki úti Metrodom River komplexitása és funkciói túlmutatnak egy egyszerű lakóparkon. A közvetlenül a Duna-parti zöld övezethez kapcsolódó ingatlan komplexum tervezőinek célja egy olyan hely megépítése, ahol az ott élők a lakóparkon belül a lehető legtöbb igényüket ki tudják elégíteni. „Mi nem csak egy épületet akarunk építeni, hanem egy olyan helyet, amelyet a lakók évtizedeken keresztül élvezhetnek és használnak majd. A városi emberek számára egyre fontosabb, hogy minél kevesebb időt kelljen utazással tölteniük, ezért a Riveren rengeteg mindent megtalálnak majd, amitől kellemes, kényelmes és pihentető életet élhetnek anélkül, hogy autóba ülnének” – mondja Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési igazgatója.

Az ingatlanfejlesztő cég eddigi projektjei tervezésekor is különös hangsúlyt fektetett a közösségi terek és a zöldfelületek kialakítására. A River telke a méretéből és elhelyezkedéséből kifolyólag lehetőséget nyújtott egy igazán komplex lakópark, szinte mini város megtervezésére. „Olyan extra szolgáltatásokat szerettünk volna megvalósítani a lakóparkban, ami ingatlanfejlesztőknek általában eszébe sem jut. Létrehozunk egy olyan mini várost, amely saját bölcsődével, óvodával, csónakházzal, és közösségi irodával, ezek mellett grillterasszal, kül- és beltéri sportolási és szórakozási lehetőségekkel, valamint a föld alá vitt közlekedéssel rendelkezik. Igyekeztünk olyan életteret létrehozni, amely koncepciójában nem csupán lakóház, hanem ahol a családi időtöltés, kikapcsolódás és a munka is gond nélkül megvalósítható és összeegyeztethető. Egy olyan komplex intézményrendszert álmodtunk meg, ami minden észszerű igényt megpróbál kiszolgálni, ami kiszolgálható” – folytatja Kricsfalussy.

„Mi a lakókörnyezet ergonómiájában gondolkozunk.”

A Budafoki úton elhelyezkedő telek lenyúlik egészen a Duna-partig és kapcsolódik a Kopaszi-gát környékén tervezett zöld övezethez, ahol bicikliút, futósáv és sétány is fog épülni. A nyugodt környezet tehát jól illik majd a River hangulatához. „A Budafoki úttól közvetlen sétány vezet az épületek között egészen a Dunáig, mini medencékkel és szökőkutakkal, valamint játszó- és közösségi terekkel” – meséli az értékesítési igazgató.

A több mint 700, kényelmesen kialakított okosotthont kínáló lakópark 6 épületét úgy alakították ki, hogy a lakások kétharmada rendelkezik kilátással a Dunára vagy a budai hegyekre. A többi lakás a nagy gondossággal kialakított belső parkra és kertekre néz, de panorámáért egyik lakónak sem kell messzire mennie: minden épület tetején kilátóteraszt hozunk létre, ahonnan az egész város látható lesz. „Olyan környezetet alakítunk ki, amiben lehetőség van a felgyülemlett stressztől megszabadulni, megnyugodni, és átlépni a városi zajból egy békés világba. Ezért is fontos számunkra a föld alá vitt autós közlekedés és parkolás, a közösségi terek kialakítása és a növények és víz nyújtotta természetes harmónia” – meséli Kricsfalussy.

A Metrodom Riveren fejlett okosotthon rendszer szolgálja ki a lakókat, amellyel távolról is ellenőrizhető és irányítható a lakások fűtése-hűtése, világítása, valamint a nyílászárók állapota. A vásárló dönti el, hogy mennyi mindent vezérel az okosotthon rendszeren keresztül, amely igény szerint bármikor tovább bővíthető. A fogadóépületben lesz portaszolgálat, irodaház és kávézó is, a két gyalogos bejáraton pedig arcfelismerő kaputelefonnal mehetünk be a lakóparkba, amely gyors és biztonságos bejutást garantál. A föld felszíne alatti úthálózatot és teremgarázsokat pedig a Budafoki útról lehet megközelíteni.

Azoknak tehát, akik okos megoldásokat, széleskörű szolgáltatásokat, zöld, vízparti környezetet, valamint élhető közösségi tereket keresnek egy lakóparkban, a Budafoki úti Metrodom River tökéletes választás.

A Forbes.hu-n lehet cikket venni? Igen, de a fizetett tartalmakat mindig jelöljük.

Ezek között a Támogatói tartalom a legnépszerűbb, felváltva van kint a nyitóoldalon, a megjelenés hetében 2000 megtekintést garantálunk hozzá. A Brand Club ennél exkluzívabb, hiszen folyamatosan kint van a nyitóoldalon egy hétig, és 5000 megnyitást biztosan el fog érni. És ott van a Brand Voice is, amit kifejezetten iparági vagy szakértői megszólalásokhoz ajánlunk, szintén fix egyheti nyitóoldali kiemeléssel.

Ezek a támogatói tartalmak olyanok, amilyennek a megrendelő szeretné őket. Ezzel szemben a szerkesztőségi anyagok olyanok, amilyennek a forbes.hu újságírói megírják őket, és nem eladók.

Értékesítő kollégáink elérhetősége megtalálható a Kapcsolat menüpontban.