Legyél jobb!

Veszteségek, félelmek, tervek: segítünk, hogy 3×15 percben rendbe tedd magad!

Galambos Márton
2020. április 16. 2 perc olvasás

A Grow Grouppal közösen készítettünk egy letölthető füzetet, amivel megtalálhatod magadban a biztos pontokat.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy szombaton végleg elfáradtam és bezárkóztam a hálószobánkba kisírni magam. Megérte, mert rögtön utána felhívtam Generál Pétert, akihez hosszú ideig coachingba jártam és megosztottam vele egy ötletem.

Készítsünk közösen egy munkafüzetet (Péter a Grow Group szervezetfejlesztő cég egyik tulajdonosa), ami segít feldolgozni az óriási változást, amiben épp élünk. Valami olyasmire gondoltam, mint az évtervező füzetek, amire pár évvel korábban éppen ő hívta fel a figyelmem (igen, a Forbesban is találkozhattál már vele és a mögötte álló csapat történetével is). Péter beleszeretett az ötletbe, a Grow csapata pedig összeállított egy jól átgondolt, szakmailag megalapozott és felhasználóbarát füzetet.

Mivel nálunk egy 6 és egy 9 éves gyerek is van itthon, kértem, hogy akár háromszor 15 percben is kitölthető legyen a füzet. Így is lett, így azoknak is szuper segítség, akiknek levegőt venni is alig van idejük, és azoknak is, akik most esténként vagy akár egész nap úgy igazán ráérnek. 

A füzet három részből áll: elengedés, elfogadás, elindulás. Ahogy a Grow szakértői – Meretei Barbara, Szalay Ágnes és Sztrányay Eszter – írják az elején, „azzal a céllal készítettük, hogy sikeresebben küzdj meg a jelen bizonytalanságával és nehézségeivel. Megtaláld az életedben és önmagadban azokat a biztos pontokat, amikre támaszkodva a közérzeted és a lelkiállapotod is jobb lehet.”

Adj magadnak háromszor 15 percet, és tegyél rendet a veszteségeid, félelmeid, terveid között!


TÖLTSD LE INNEN A PDF-ET!