Legyél jobb!

Alföldi Alindának: A munkám a drogom

Forbes
2018. december 18. 1 perc olvasás

Október 11-én, az Akvárium Klubban elstartolt a Forbes tulajdonosainak új márkája, a MesterAkadémia. Az online oktatási oldal első három oktatója, Alföldi Róbert színész, Nánási Pál fotós és Kiss Ádám humorista voltak. Veiszer Alinda beszélgetett velük.

A színész-rendező a beszélgetés során többek között arról beszélt a színpadon, hogyan élte meg belülről a MesterAkadémia felvételeit. Szerinte az egész olyan érzés volt, mint egy szoros, baráti mester-tanítvány beszélgetés, ahol sokkal személyesebb dolgokról meséltek, mint ahogy egy tanár mesél a katedrán.

„Furát mondok. Annál intimebb a cucc, mint egy katedrán való okítás. Saját magadat is végig kellett járni, rácsodálkozol saját magadra, hogy mit miért csinálsz, hogy az miből van.”

„De ezt konkretizálni is tudod? Mi az, ami meglepett? Mi az, amire tényleg rácsodálkoztál magadban?” – kérdezte erre a műsorvezető. A színész-rendező válasza a lehető legjellemzőbbre sikeredett:

„Az egész Alföldi, úgy, ahogy van!”

Az alábbiakban egy videón nézhetitek meg a Forbes Flow-n elhangzott beszélgetés egy részletét:

Érdekelnek az első mesterek online videókurzusai? Itt találod őket.

9 erős mondat Alföldi Róberttől sikerről, szenvedélyről, és arról, hogy milyen egy jó vezető

DISCLAIMER: Ez a cikk saját ügyben születetett, a MesterAkadémia.hu és a Forbes tulajdonosai azonosak. Fotók: Mesterakadémia