Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Viszlát, műanyagszatyor, nem fogsz hiányozni – Ez itt a hétfői Espresso!

A szöveges üzenetküldés már annyira 2017, a műanyag zacskó betiltása viszont a közeli jövő. Huszár Krisztián séf fordulatok nélküli magyar ételeket ígér, a Volkswagen meg azt, hogy beszünteti a legendás Beetle gyártását. Amerikában is bemutatják a magyar animációs akcióthrillert és bizonyosságot nyert, hogy az alkoholtól csak jobban megy az idegen nyelv tanulása.

Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

Elektromos autókkal akar szállítani a legnagyobb svéd bútorgyár. Az újítás először öt városban valósul majd meg.

Amerikában is bemutatják a Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar filmet. Az animációs akcióthriller észak-amerikai és latin-amerikai forgalmazási jogait a Sony Pictures Classics vette meg.

R.I.P. Volkswagen Beetle. Megszüntetik a legendás autó gyártását.

3 perces

 

A hír igaz: az alkoholtól tényleg jobban beszélsz idegen nyelveken.

Te még küldesz szöveges üzeneteket? Le vagy maradva, a világ ma már hangfájlokkal kommunikál.

Pár év múlva teljesen betilthatják itthon a műanyag szatyrokat. A magyar kormány addig is a termékdíj növelésével igyekszik csökkenteni a mennyiségüket.

5 perces (vagy hosszabb)

Ha a nagyinak kéne elmagyarázni, azt mondhatnánk, hogy miniagyakat-és szíveket hozunk létre tálcán – egy magyar startup, ami teljesen új alapokra helyezi a gyógyítást.

Vajon Huszár Krisztiánnak sikerül megtörnie a Hegyvidék üzletközpont éttermének átkát? Pál Zsombor étteremkritikája.
Oszd meg!