Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Mészáros Lőrinc lehet a leggazdagabb magyar – Ez itt a hétfői Espresso!

Gazdagok és gazdagodók, elektromos buszok és zöld rendszámok. Újabb amerikai városba repülhetünk közvetlenül. Cuki videóval lepte meg követőit a rendőrség anyák napján.

Olvasd, amit mi is olvasunk! 

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

“Mészáros Lőrinc” valójában dollármilliárdos. A valószínűleg gazdagabbCsányi Sándornál is.

4 idézet Demján Sándortól a magyar fociról. Kevesen tudják róla, hogy a nyolcvanas években tagja volt az MLSZ elnökségének.

Nyugaton is márkát építene a Cerbona. Hiába ez a nehezebb út.

Mostantól közvetlenül repülhetünk Philadelphia és Budapest között. Meg is jött az első járat.

3 perces

Anyák napja a pult mögött. Vendégszerzőnk írása arról, hogy gondoljunk a dolgozó nőkre is.

Zseniális videóval jelentkezik a rendőrség anyák napjára. Egy ideje aktívak a közösségi médiában, és most is nagyot húztak: a cuki sztorit pár óra alatt tízezrek látták.

200 milliárdba kerülhetett az adófizetőknek a zöld rendszámos autók támogatása. Már Magyarországon járunk – a zöld rendszámos autók fele valójában nem is elektromos.

5 perces (vagy hosszabb)

Bajban a műtrágyakirály? 200 millió dollárt akar behozni a piacról Bige László.

Oszd meg!