Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kínai startup-siker és ingyen pénz elektromos autóra – Ez itt a hétfői Espresso light!

Kína a startupok terén is előrébb ugrott, és úgy tűnik, itthon is egyre jobban orientálódunk az elektromos autók felé. Mindeközben viszont komoly bizalmi gondjaink vannak a techcégekkel, de semmi baj, a bájcsevegés ezen is segít… Kivéve, ha finnek vagyunk, akkor felesleges beszéd nélkül is boldogok lehetünk. Főleg, ha láthatjuk Einsteint fiatalon.

Olvasd, amit mi is olvasunk! 

Az Espresso a Forbes kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

Már 20 milliós elektromos autóra is lehet kérni ingyenpénzt. A hazai költségvetés hárommilliárd forintot szán a támogatásokra.
Kínai lett a világ legértékesebb startupja. A Bytedance a tulajdonosa a népszerű videós karaoke appnak, a TikToknak, és egy nagy kínai híraggregátornak, a Toutiao-nak is.

3 perces

Van tizenegy ember ma Magyarországon, akinek több mint száz cége van. Cégeket halmozni tudni kell.

Mennyire bíznak a fogyasztók a Facebookban, a LinkedInben, a Snapchatben, az Instagramban, a Youtube-ban és Twitterben? A Business Insider felmérte.

5 perces (vagy hosszabb)

A finnek a legboldogabbak a világon, pedig nem is bájcsevegnek. Akkor vajon hogyan? Így.

Hogy kicsoda?! 44 ismert történelmi alak ismeretlen és meglepő fiatalkori fotója.

Oszd meg!