Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kékszalag Tina Turnerrel, Meki luxussal, madártej kürtőskaláccsal – Ez itt a hétfői Espresso!

Ezzel az Espressóval fél lábbal még a hétvégében maradunk. Ha megittad a kávéd és már az édességeket is eléggé kívánod, jöjjenek az éjszakai e-mailezések, a komolyabb cégsztorik, a környezetvédelem és az önfejlesztés.

Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes hetente háromszor kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

Neked sem volt felhőtlen a betervezett pénteki holdnézés? Néhány klassz fotóval engesztel ki az amerikai Forbes.

Már a Meki sem a régi: szuperegészséges éttermet nyitottak Hong Kongban. A McDonald’s Next előbb-utóbb az egész világon meg fog jelenni.

Úgy belecsobbantál a hétvégbe, hogy még a jubileumi Kékszalagot sem követted? Update-eld magad rekordszámokból és a kapcsolódó Tina Turner sztoriból.

3 perces

E-mailezés éjjel és hétvégén? Akár írod, akár kapod a furcsa időpontban az üzeneteket, nem árt, ha tudsz pár dolgot a szokásról.

Ilyen az infláció több mint 46 ezer százalékon: a legkisebb értékű venezuelai pénzérmével most százszor lehetne megtankolni egy terepjárót.

Madárlátta Kürtős, Kürtős Guba vagy egy kis tejbegríz kürtőskalács darabokkal? Megnyílt az ország első kürtőskalács-cukrászdája az ország első állatkerti játszóparkjában.

5 perces (vagy hosszabb)

A Fertő-tó lesz az új Balatonfüred? Mutatjuk, mi épül 30 milliárdból a tó magyar partján. Nagy lemaradást pótolnának be.

99 éves, családi kézben van és dizájnkukákat gyárt. A cég, amelyik a legmenőbb szemeteseket gyártja, semmilyen szemetet nem akar maga után hagyni, így aztán a Brabantia szlogenje adja magát: waste no more!, vagyis ne szemetelj többé! A Brabantia sztorija, első kézből.

Te tudnál egy hétig egyszerhasználatos műanyagok nélkül élni? A Műanyagmentes Július kapcsán Zoom megpróbálta, videón a harcuk.
Oszd meg!