Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A meghökkentés ereje – íme, a szerdai Espresso light!

A Portfolio társtulajdonosa és a Telekom egykori vezére bevásárolták magukat a Brain Barba. Egy csomó kalapot viszünk az Oscarra, a Taxify pedig már elektromos rollerekkkel is foglalkozik. Ingmar Begman magyar rendezőasszisztense lerántja a leplet az egykori forgatásokról, mi pedig izgulunk, mert közeledik a Forbes Flow!

Olvasd, amit mi is olvasunk!

Az Espresso a Forbes kiküldött hírlevele, tele érdekes cikkekkel és fontos témákkal (olyannal, amit mi írtunk meg és olyannal is, amit mások). Ez itt az Espresso hírlevél kivonata. Feliratkozni a lap alján lehet.

1 perces

Mi már nagyon izgulunk, októberben Forbes Flow! 
2014 óta visszük színpadra a Forbes legizgalmasabb történeteit. Az idei lesz az ötödik Forbes Flow, ahol megmutatjuk, hogy a nagy teljesítmények mögött ugyanolyan hús-vér emberek állnak, mint Te. Frei Tamás, Mácsai Pál, Liu Shaolin Sándor, Bálint gazda. Csak páran a parádés előadói gárdából. Gyere és tanulj tőlük október 11-én az Akváriumban!

A Napszálltát visszük az Oscarra. Nemes Jeles László filmje a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában versenyez majd.

3 perces

A Portfolio társtulajdonosa és a Telekom korábbi elnöke is beszáll a Brain BarbaBalogh Gabriella és Chris Mattheisen összesen 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt.

A Taxify már elektromos rollelekben is utazik. Az észt fivérek párizsi fejlesztéssel párhuzamosan mutatja be új, Bolt névre keresztelt elektromos kétkerekű almárkáját is.

Sokat sírt a közös forgatásokon Ingmar Bergman magyar származású rendezőasszisztense. Faragó Katinka Magyarországon járt és elmesélte, milyen volt együtt dolgozni a világhírű rendezővel.

5 perces (vagy hosszabb)

300 milliós befektetést a Greem Fox Academy-nak. A programozóképző startup előtt most nagy lehetőségek nyílnak meg

Megszűnt a meghökkentés ereje. Szinte nem lehet olyat mondani, amire a reakció a hitetlenkedés vagy a tátott száj lenne.

Nem véletlenül a New York Timeshoz ment a Trumpot ekéző „magas rangú alkalmazott”. A NiemanLab médiaelemzése a botrányról.

Oszd meg!